2022. nyári terepgyakorlatok

A “Természet- és környezetföldrajz – nyári terepgyakorlat” teljesítése választható kisebb csoportokban történik, melyek felsorolása alább található.
Jelentkezni az alábbi ŰRLAPON kell.
Ha valamelyik terepgyakorlatnál több a jelentkezés, mint a hely, akkor elsődlegesen a jelentkezés időbeli sorrendjét vesszük figyelembe, de más (pl. szakdolgozati vagy TDK kutatási téma) is befolyásolhatja ezt. Kérjük, adjanak meg másodlagos terepgyakorlatot arra az esetre, ha az elsőn nem lenne elég hely. A Bosznia-Hercegovinába menő terepgyakorlatra (Angyal + Szalkai, Berki, Tolnai) JELENTKEZNI MÁR NEM LEHET, de az űrlapon REGISZTRÁLNI KELL, hogy azt már felvették.
Az utazási és szállás költségeket alapvetően az egyetem fedezi, ha ettől eltérés van, azt külön jelezzük. Minden további információ (részletesebb program, stb.) az adott terepgyakorlat vezetőjénél érhető el.

Jelentkezési határidő (=űrlap kitöltése): április 19. kedd 24h.
Az oktatók az addig beérkező jelentkezések ismeretében kezdik el a szervezést. Aki később jelentkezik, annak nem tudjuk garantálni, hogy lesz még hely valamelyik terepgyakorlaton.

Helyszín Dátum MAX fő Vezető tanárok Megjegyzés
Budapest környéke júl.4-8. 10 Darabos G. Budapest környéki kiszállások napi ingázással.
Bükkalja (vagy másik hazai dombvidék) szept.1-5. 12 Nagy B., Karátson D., Biró T., Horváth E., Novothny Á. Változatos természetföldrajzi témák bemutatása.
Best of Déli-Kárpátok szept.1-5. 14 Mari L., Telbisz T. Déli-Kárpátok sokoldalú formakincsének megismerése (több helyszínnel). Utazás mikrobusszal, szállás valószínűleg sátorban. Önköltséget jelenthet esetleg a szállás (ami olcsó lesz).
Páreng-hegység, Déli-Kárpátok aug.1-5. 5 Magyari E. Terepi kutatáshoz kapcsolódó gyakorlat
Bosznia-Hercegovina

júl.2-8.
(vagy 4-10.)

12 Angyal Zs. + társföldrajzos kollégák Komplex (=társadalomföldrajzzal közös) terepgyakorlat
Létszám már betelt!